BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

GS WORLD CUP PRO 185

849,00 €

GS WORLD CUP PRO 185

OPIS

FIS tekmovalci: Pišite nam in na podlagi vaših FIS točk vam bomo pripravili ugodnejšo ponudbo!


GS WC PRO 185 R25 je tekmovalna smučka, narejena za srednje in dolge zavoje. Zagotavlja izvrsten nadzor v vseh fazah zavoja, tekmovalni robniki pa poskrbijo za idealen oprijem na vseh podlagah.

Smučka je zaradi svoje inovativne zasnove zelo odzivna, drsna površina pa omogoča visoke hitrosti.

 

Radij 25m in geometrija sta skladni s FIS specifikacijami.

TEKMOVALNE SMUČI

Tekmovanje je zapisano v naših genih. Znamka AUGMENT je bila ustanovljena z namenom omogočiti vsem tekmovalcem enake pogoje za uspeh. Pri izdelavi tekmovalnih smuči zato ne sprejemamo kompromisov in bljižnic. Vse smuči so narejene iz istih, najboljših materialov na enak način.

Vsi Augment smučarji smučajo na enakih smučehin vsi so naša ekipa. Neprestano zbiramo in analiziramo podatke o smučeh ter rezultate uporabljamo za izboljšave. V novih smučeh so vgrajena vsa nova znanja in izboljšave zaradi česar so le te izjemno hitre. Vse Augment smuči so pripravljene za zmage v FIS svetovnem pokalu.

MASTER Race

Augment master tekmovalne smuči so narejene iz istih materialov in po istem postopku, kot smuči za FIS svetovni pokal ampak geometrijsko prilagojene za nastope na master tekmovanjih. Vse master smuči so izdelane ročno in so izjemno hitre.

“Ni pomembno če tekmujete ali smučate le za užitek, z Augment smučmi je vsak smučarski dan avantura” – Mike Kogler AUGMENT

Mnogi smučarji so ugotovili, da so smuči Wourld Cup Pro GS in SL odlične tudi, če nikoli ne zavijete med tekmavalne količke.

 

 

Array
849,00 €

Kupite izdelek:

×
Trdota smuči
Podložna plošča
Vezi


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH