BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

Kot športni navdušenci in ljubitelji hitrosti, smo bili vedno na preži za najboljšo opremo na trgu. Po dolgotrajnem iskanju smo ugotovili, da je vrhunskih in obenem cenovno dostopnih smuči in koles zelo malo. Še manj pa je ponudnikov, ki nudijo prilagoditev opreme po športnikovih željah in zmogljivostih. Športnik namreč lahko doseže ali pa morda celo preseže osebne meje le takrat, ko ima na voljo opremo po svoji meri. Doslej so si to lahko privoščili zgolj elitni športniki.

Čas je tekel dalje, a brez bistvenih sprememb v ponudbi.

Želja po spremembah je rasla in naposled prerasla v strast. Spremembe so se začele dogajati konec leta 2014, ko so posamezniki iz smučarske in MTB industrije prepoznali, da je naše nezadovoljstvo upravičeno. Razumeli so, da je naš namen začeti novo poglavje v razvoju in ponudbi tekmovalnih smuči in koles.

Po mnogih pogovorih in sestankih sta v maju 2015 nastali dve ekipi strokovnjakov: ena z vizijo, kako prevetriti področje izdelave tekmovalnih smuči, druga področje MTB. Pridružili so se nam trije strokovnjaki na področju oblikovanja in izdelave smuči in skupaj smo postavili temelje za naše izdelke. Junija 2015 so se Croc ekipi pridružili še trije strokovnjaki na področju koles. In napočil je čas, da zavihamo rokave.

Croc obljuba

Naše delo je naša strast. Zavedamo se, da bo marsikdaj težko prekositi industrijske velikane, vendar nas ni strah izziva, saj verjamemo, da to zmoremo. Dokler bomo držali korak z najboljšimi in stremeli k napredku, rezultati ne bodo izostali. Vedno bomo dali vse od sebe. Brezkompromisno se bomo trudili, da ponudimo vrhunske izdelke po razumnih cenah, primerne za vse, ki si želijo le najboljše.

Ekipa

S ponosom sodelujemo z državnimi reprezentancami, tekmovalnimi ekipami, šolami in posamezniki. Vse naše stranke so del naše ekipe. Verjamemo, da je za šport na najvišjem nivoju potrebna strokovna in izkušena ekipa. In mi jo imamo.


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH