BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

ECO TAPE FAT - 10m

ZALOGA: NA ZALOGI PRI NAS
29,90 €

ECO TAPE FAT

+5...-20°C

Širina: 160mm, Dolžina: 10m 

Maža za drsnost v traku Eco je uporabniku prijazen izdelek brez fluora za smuči, širše od 120mm . Izredno trda maža zagotavlja izjemno obstojnost in drsnost v vseh pogojih.

--------------------------------------------------

Linija maž za drsnost v traku Eco nudi biorazgradljive in okolju prijazne izdelke za nordijsko in alpsko smučanje ter izdelke za smuči, širše od 120 mm. Maže Eco zagotavljajo izjemno obstojnost in
uporabniku prijazno metodo nanosa kot ostale maže v naši ponudbi. Zaradi svojih univerzalnih lastnosti so maže idealna izbira ne glede na pogoje. Trakove se preprosto reciklira kot odpadni papir. 

--------------------------------------------------

Največji užitek je smučati, ko so smuči zelo dobro namazane. S pomočjo maže v traku lahko dosežete odlično drsnost na zelo lahek način. Mazanje je zelo enostavno in za to ne potrebujete nobene specialne opreme.

Trakove uporabljajo tako začetniki, kot tudi tekmovalci, saj je uporaba enostavna, maža pa zelo obstojna. Družina Optiwax trakov zajema tako trakove za nordijske in alpske smuči ter snowborde. 

Način uporabe si lahko preberete in pogledate TUKAJ

--------------------------------------------------

Vsi trakovi so dobavljivi tudi v dolžini 250m. Nekateri od teh cenovno ugodnejših trakov so objavljeni na spletni strani, za ostale pa nam pišite na info@croc.si.


Komentarji na izdelek:


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH